Eger 3* Hunguest Hotel Flóra

€699

Offerte aanvragen

Eger 3* Hunguest Hotel Flóra

Het driesterren hotel Hunguest Flora ligt naast de thermale bronnen en op loopafstand van het centrum van deze levendige, charmante stad. Het prachtige moderne overdekte zwembad en de traditionele Turkse baden zijn op slechts enkele minuten lopen van het hotel. Als gast van hotel Flora, heeft u gratis entree tot het stadsbad dat zich naast het hotel bevindt. Het hotelgebouw heeft een authentieke stijl en geeft een bijzondere sfeer.

Kamers

Hunguest hotel Flora beschikt over 190 kamers, bestaande uit 1 of 2 persoonskamers en een aantal speciale kamers voor minder valide mensen. De meeste kamers zijn voorzien van airconditioning, draadloos internet, telefoon met directe buitenlijn, kleurentelevisie en minibar. De kamers hebben een douche en een toilet, terwijl tweepersoonskamers een balkon, badkamer en apart toilet hebben.

Faciliteiten

Bij binnenkomst treft u in de lobby de receptie, lees-/zitruimte, lift en een bar. Gasten kunnen onbeperkt gebruik maken van de wellness- en saunafaciliteiten: zwembad, infrarood-,  aroma-,  en stoomcabine, jacuzzi, een Kneipp zwembad, ontspanningsruimte en fitnessclub.

Kuren in Hungest Hotel Flora

Hunguest hotel Flora heeft een aparte medische vleugel waar de behandelingen plaats vinden. Hier heeft u bij aankomst een uitgebreid medisch consult bij een reumatoloog. De reumatoloog stelt een persoonlijke behandelingsprogramma samen met de frequentie en het type behandelingen die voor u geschikt zijn. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket bestaande uit 20, 30 of 45 behandelingen, afhankelijk van uw verblijf in het hotel. Op zondag vinden er geen behandelingen plaats.

Er zijn verschillende soorten behandelingen: heilzame massage, therapeutische gymnastiek, hydrotherapie, elektrotherapie, fysiotherapie. Daarnaast kunt u ook een wellness programma volgen. In het schema vindt u meer informatie over deze medische kuren en wellness behandelingen.

Klik hier voor de lijst van beauty-, wellness  en medische behandelingen