Danubius Hotels 4* Bük

€939

Offerte aanvragen

Het viersterren Danubius Health Spa Resort Bük is een sfeervol hotel. Voor uw verblijf in een kuuroord is dit hotel een goede keuze. U heeft verscheidene recreatie- en ontspanningsmogelijkheden die uw verblijf aangenaam zullen maken.

Het hotel biedt een all-inclusiveservice pakket aan. Extra kosten voor soft drinks zijn dus niet aan de orde. In het restaurant kunt u gebruik maken van een ontbijt-, lunch- en avondbuffet. Ook de gast met speciale dieetwensen kan hier terecht.

Kamers

Danubius Health Spa Resort beschikt over 200 kamers. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en uitgerust met een badkamer met bad, airconditioning, televisie, telefoon met directe buitenlijn, minibar, haardroger en balkon. U heeft de keuze tussen een rokers of niet-rokers kamer. In de superiorrooms mag niet gerookt worden. Deze niet-rokers kamers hebben i.p.v. een bad een douche in de badkamer.  Naast 1- of 2 persoonskamers, beschikt het hotel over kamers voor mindervalide gasten en anti-allergie kamers, deze kunt u op aanvraag reserveren.

Hotel faciliteiten

Danubius Health Spa Resort beschikt over een receptie, lobby met bar, lees/zitruimte, bibliotheek, lift, terras, tuin voor ontspanning, zwembaden, sauna, beauty salon, souvenirswinkel, wasserij, hoteltaxi en in de publieke ruimte WIFI.

Het hotel biedt een breed scala aan recreatieve en sportieve voorzieningen: tennis, squash, tafeltennis, mini-golf, bowling, fitness en Nordic Walking.

Kuren in Danubius Health Spa Resort Bük

Het hotel heeft zijn eigen medische behandelfaciliteiten. U heeft de keuze uit o.m.  verschillende therapeutische / medische massages, hydrotherapie, elektrotherapie, thermotherapie, fysiotherapie, mechanotherapie en (aangepaste)  therapeutisch gymnastiek. Er zijn geen behandelingen op zondag.

Bij aankomst wordt er samen met een reumatoloog een persoonlijk behandelschema opgesteld met de frequentie en type behandelingen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket bestaande uit  18, 30 of 45 behandelingen, afhankelijk van uw verblijf in het hotel.

Klik hier voor de lijst van beauty- , wellness  en medische behandelingen