Danubius 4* Hotel Sárvár

€773

Offerte aanvragen

Danubius 4* Hotel Sárvár

Het Danubius Health Spa-en Wellness Hotel Sárvár is een 4 sterren hotel en wordt omgeven door een ruim, open landschap dat uitzicht biedt op de uitlopers van de Alpen. Het hotel biedt een breed scala aan recreatieve en sportieve voorzieningen. Er is zelfs een Nederlandse animator in dienst die zich o.a. inzet voor de therapeutische gymnastiek en de oefeningen bij de aqua gym.

Kamers

Het Danubius Health Spa-en Wellness hotel Sárvár heeft 136 kamers met of zonder airconditioning: 2 persoonskamers en kamers met een geschakelde tussendeur. Tevens beschikt het hotel over een aantal kamers voor mindervalide gasten. Alle kamers zijn voorzien van badkamer met bad, balkon, telefoon met directe buitenlijn, satelliet tv, minibar, badjas en haardroger.

Hotel faciliteiten

In het hotel vindt u een receptie, lobby, souvenirswinkel, bibliotheek, lift, restaurant, terras, zwembaden, sauna, fitness ruimte, beauty salon, wasserij, spelletjesruimte en in de publieke ruimte is gratis WIFI. Verder kunt u verscheidene recreatiemogelijkheden beoefenen: fietsen (verhuur), groepsgym, kegelen, schaken, jeu de boules spelen, Nordic Walking en Waitan Kung . Naast deze sportieve bezigheden, kunt u ook heerlijk ontspannen en relaxen in de tuin. Er is ook een ontspanningsruimte met Zsolnay relaxbanken, drinkwater fontein en vanuit deze ontspanningsruimte stapt u direct in de botanische tuin.

Kuren Danubius hotel Sárvár

Het hotel heeft zijn eigen medische behandelfaciliteiten.  De medische kuurprogramma’s zijn zeer uitgebreid en professioneel. Ieder kuurprogramma start met een uitgebreid medisch consult dat wordt uitgevoerd door een medisch specialist. Aan de hand van het medisch consult stelt de reumatoloog uw persoonlijk behandelschema op dat het type behandelingen omvat. Het aantal behandelingen hangt af van het door u gekozen pakket. U heeft de keuze uit: 18, 30 of 45 behandelingen. Naast deze medische programma’s kunt u eventueel ook een wellness programma volgen.

Klik hier voor de lijst van beauty-, wellness  en medische behandelingen