4* Hunguest Hotel Aqua Sol

€775

Offerte aanvragen

4* Hunguest Hotel Aqua Sol

Het Hotel Aqua Sol is een viersterren hotel dat ligt gelegen in het centrum van de stad, grenzend aan het belangrijkste spacentrum en aqua park complex, Hungarospa. Er zijn verschillende restaurants, bars, winkels en supermarkten in de buurt.  Dankzij de praktische en ideale locatie, kunt u genieten van alles wat de levendige stad te bieden heeft. Als u kiest voor dit hotel, krijgt u behandelingen in en toegang tot de grootste thermale heilzame zwembaden  van Europa. Vanuit het hotel loopt u via een verwarmde glazen brug naar Hungarospa. Voor u als hotelgast is de toegang gratis.

Kamers

Het Hunguest hotel Aqua Sol beschikt over 142 kamers: tweepersoonskamers, éénpersoonskamers, appartementen, familiesuites en speciale kamers voor mensen met een handicap. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, telefoon, minibar, satelliet tv, een badjas, haardroger, kluis en internetaansluiting. Er zijn zelfs 6 speciale kamers met parket voor gasten die lijden aan allergie. De badkamers hebben een ligbad. Het merendeel van de kamers hebben een loggia, terras of Frans balkon.

Faciliteiten

Hotel Aqua Sol beschikt over een receptie, lobby met bar, restaurant en lift. Als gast, kunt u onbeperkt gebruik maken van wellness- en saunafaciliteiten in het spacentrum Hungarospa : fitnessclub, jacuzzi, sauna en zwembaden. In het restaurant kunt u gebruik maken van een ontbijtbuffet, menu’s of gerechten à la carte (aangevuld met een vitale hoek en bio-gerechten). Met speciale dieetwensen wordt ook rekening gehouden.

Kuren in spacentrum Hungarospa

Als gast van hotel Aqua Sol, wordt u behandeld in het spacentrum Hungarospa. In Hungarospa werken goed opgeleide therapeuten en medisch specialisten. Op basis van het medisch onderzoek stelt de reumatoloog een persoonlijk kuurprogramma voor u op. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor een pakket bestaande uit 10, 20, 30 of 45 behandelingen. Daarnaast heeft u ruime keuze uit een optioneel ontspanningsprogramma. Veel gasten combineren medicinale behandelingen met een beautykuur. 

Klik hier voor de lijst van beauty-, wellness  en medische behandelingen